A A A

web en català (inici)

web en castellano (inicio)

web in english (home)

Ajuntament de Tortosa - Bítem

Clementina de Bítem

Josep Cugat Ginovart, Alcalde de Bítem

SALUTACIÓ

L'EMD de Bítem organitza, un any més, la Fira de la Clementina, un projecte iniciat a l'octubre de 2008 i que suposa a data d'avui la consolidació d'aquest esdeveniment. Consolidació aconseguida gràcies a la implicació de totes les entitats, associacions i empreses que, any rere any, ho fan possible i per tant amb la seva participació han aconseguit l'èxit d'aquest certamen firal.

La Fira de la clementina es celebra el 3r cap de setmana d'octubre i el nostre objectiu és crear un lloc de participació on dinamitzar l'economia i el comerç del nostre poble, potenciant també el caràcter lúdic i emprenedor que ens caracteritza a la gent del nostre poble.

Vull aprofitar per fer un agraïment a totes les administracions que col·laboren juntament amb l'EMD de Bítem per tal d'organitzar aquest esdeveniment, especialment a la Diputació de Tarragona i al DAAM, i també a tota la gent de Bítem, ja que sense la seva implicació aquest projecte no seria una realitat.

La meva felicitació a tots els participants que ho feu possible i només em queda recordar-vos que la voluntat d'un poble sempre el porta endavant: Serem, el què volem ser!!!

Josep Cugat Ginovart
Alcalde President EMD Bítem

Clementina de Bítem - correu electrònic

Comer de Catalunya

Valid HTML 4.01 Strict

CSS OK!